VerVita sokovnikVerVita sokovnik je sa Vama uz velik broj zadovoljnih kupaca, i sa još većim povjerenjem vam možemo reći slijedeće:  Ovo je sokovnik koji se nabavlja da traje i traje, da radi svaki dan sokove za vašu obitelj, i da se uz njega sa lakoćom i uživanjem cijedite sokove što će vam donijeti nove energije, boje, zadovoljstva, vedrine i vitalnosti u vaš život.  

 

Ovo je sokovnik uz kojeg se ne odustaje od izrade sokova, sokovnik koji se ne buči, ne troši se, i cijedi sve, baš sve: voće, povrće, zelenje, orašaste plodove...  Uz ovaj sokovnik zaljubit ćete se u svježe cijeđene sokove, zaboraviti ćete na kupovne sokove na koje ćete početi gledati kao na loše vino, i reći ćete u najboljoj namjeri onima koje znate a koji još imaju centrifugalni sokovnik... da ga zamijene za VerVitu što prije, i da neće pogriješiti.  Ovo je poluprofesionalni uređaj proizveden u Koreji koji će trajati baš kao što smo navikli da traje pećnica frižider... godinama... mnogo godina...vjerojatno i nakon više od 10 godina ovaj sokovnik će se nezaustavljivo pokrenuti da istisne sok iz još jedne kile mrkve.   

 

Kvalitetan svježi sok s lakoćom može zamijeniti najmanje jedan obrok dnevno, donoseći svježinu, energiju, okrepu i tekućinu u cijeli organizam.

 

Potreba za klasičnom hranom se smanjuje, probava se normalizira, tijelo čisti od toksina, imunitet vidno popravlja, a to je tek početak ciklusa promjena koje se događaju u tijelu i duhu svih onih koji žele i znaju pokloniti sebi i bližnjima ono najbolje od prirode u čaši svježeg soka. 

 

Jedinstvena tehnologija hladnog prešanja - izvor uvijek svježih sokova na vašem stolu koji potpisuje VerVita.  Unikatni sokovi izražajne arome mogu se dobiti samo hladnim prešanjem.  Čarobni recepti i neponovljive kombinacije namirnica kakve niste ni sanjali da idu u sokovnik - sve su to punovrijedni obroci koji ne samo hrane, već preporađaju i čiste tijelo iznutra, dovode ga u ravnotežu.  Ovaj kućanski aparat u mnogim obiteljima postao je nerazdvojni kućni ljubimac koji vjerno svakog dana cijedi litru za litrom soka koji život znači. 

 

Sve informacije o VerVita sokovniku možete dobiti na www.vervita.hr

 

Izvor: www.vervita.hrOstali članci

Video: Destilator vode Waterwise 4000

Voda je bitna za naše zdravlje, ali čista voda i o tome se danas sve više govori.

Video i recept 2: Green Star Elite

Postao je prepoznatljiv brend u svijetu sokovnika, ali i vrhunski uređaj za pripremu i pravljenje jela.

Video i recept 1: Green Star Elite

Već dugi niz godina potvrđen kao jedan od najboljih svijetskih sokovnika.

Video: Sokovnik Green Star 3000

Model prije se zvao Green Life, nema se šta reći, zaista toliko provjeren, dokazan, dugovječan.