Radionica i predavanje u Požegi

Povodom obilježavanja 15 godina Veleučilišta u Požegi održati će se radionica i predavanje o prehrani sirovom hranom.


Povodom svečanosti obilježavanja 15 godina Veleučilišta u Požegi održati će se radionica i predavanje o prehrani sirovom hranom.

 

U utorak 21. svibnja 2013. godine,  u 15,00 sati, u dvorani Dobriša Cesarić VELEUČILIŠTA U POŽEGI, Vukovarska 17, Požega.

 

 

RADIONICA i PREDAVANJE s početkom u 15,00 sati

Tema: „SIROVA HRANA KAO NAČIN PREHRANE“

Voditeljica: Mihaela Devescovi, Zagreb, www.sirovahrana.hr

(dvorana Dobriša Cesarić, Veleučilište u Požegi, Vukovarska 17, Požega)

 

 

Otkrijte što sve, uz pomoć zdrave sirove prehrane, možete promijeniti u svojim navikama, a posebice za zdravlje vaših najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

 

Naučite pripremati hranu bez termičke obrade i bez glutena  koja je puna vitamina i enzima, a priprema se  brzo i jednostavno. 

 

Izradite najzdravije slastice bez šećera, brašna, jaja, margarina ili maslaca, a koje su tako neodoljivo ukusne. 

 

Predviđeno trajanje radionice i predavanja je 3 sata od 15,00 do 18,00 sati.

 

Na radionici ćemo pripremati:

  • krekere i kruh
  • paštetu i namaze
  • pljeskavice
  • praline

 

Ulaz je besplatan za građanstvo.

 

Molimo Vas da svoj dolazak  potvrdite na tel.:  034/311-460 ili e-mail: ured@vup.hr

 

 

Dekan Veleučilišta u Požegi

dr. sc. ROBERT IDLBEK

Sheraj :-)