RADIONICA RAW BLAGDANSKIH KOLAČA

Božićni blagdani su nam sve bliže, pa ću organizirati radionicu zdravih sirovih blagdanskih kolača Radionica najzdravijih blagdanskih kolača i slastica uz koju ćete uživati u prefinoj klopi i slatkišima, nećete morati otpuštati gumbe na hlačama i suknjama jer ćete jednostavno biti zdravo druženje uz hranu.

Božićni blagdani su nam sve bliže, pa ćemo organizirati radionicu zdravih sirovih blagdanskih kolača

Radionica najzdravijih blagdanskih kolača i slastica uz koju ćete uživati u prefinoj klopi i slatkišima, nećete morati otpuštati gumbe na hlačama i košuljama, suknjama i bluzama jer ćete jednostavno pretvoriti u blaženo zdravo druženje uz hranu.


Božićni blagdani su nam sve bliže, pa ćemo organizirati radionicu zdravih sirovih blagdanskih kolača od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina.

Ako ste od onih koji vole slatko, pa se najedu slatkiša a onda ih grize savjest – ova radionica će vam pružiti odgovore kako da napravite i kako da uživate u slatkom, i da budete ponosni na sebe! Oslobodite se krivice jer nešto volite jesti, te jedite to sa apetitom, da vam bude na zdravlje i radost!


Na radionici ćete naučiti kako jednostavno i brzo pripremiti ukusne kuglice, RAFAELO, ČOKOLADNE PRALINE, VANILI KEKSE, ZAČINJENO TOPLI NAPITAK, PUDING KOLAČ i NOVOGODIŠNJU TORTU koristeći prirodne sirove eko sastojke.


Za pripremu ovih ukusnih kolača potreban vam je samo blender i multipraktik.


Ove slastice jednostavne su za pripremu i mogu stajati duže vrijeme u hladnjaku zato dođite i pridružite nam se!


Slastice su bez šećera, brašna, jaja i margarina ili maslaca, a iznenaditi ćete se kako su slastice ukusne i sve slatkoljupce će ostaviti bez daha.


Treba znati da “kolači” u sirovoj ishrani nisu samo kolači kao poslastica – oni imaju funkciju obroka, zdrave užine, zgodni su za ponijeti na posao i u školu! Volim reći da su to zdravi slatkiši, ali oni su nešto mnogo više od toga!


Naša prirodna potreba je da jedemo SLATKO. Tako je priroda napravila da bi nas navela da jedemo slatke plodove voća, jer su oni naša osnovna čvrsta hrana. Samo treba da znamo kako i koliko.

Radionice su zamišljene tako da se uz ležernu prijateljsku atmosferu kroz razgovor i zabavu nauči  i sazna više o pripremi namirnica.


Cijena radionice po osobi je 250 kuna
Voditeljica radionice: Mihaela Devescovi, RawSweets by Mihaela


Mjesto: Nutriforma, Brozova ulica 12/2kat (kvart Trešnjevka) 
Trajanje: cca. 3h od 17:00 do 20:00h
Vrijeme: petak, 08.12.2017.
Mjesta su ograničena, zato požurite sa prijavama.

Prijave se zaprimaju puem e-mail-a mihaela@sirovahrana.hr

U vezi bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na broj 091/64 64 646

Vidimo se!

Veselim se zajedničkom druženju,
Mihaela Devescovi

 

Sheraj :-)