RADIONICA: RAW SWEETS BY MIHAELA U ZAGREBU I RIJECI

RADIONICA: RAW SWEETS BY MIHAELA U ZAGREBU I RIJECI

Slastice su bez šećera, brašna, jaja i margarina ili maslaca, a iznenaditi ćete se kako su ukusne i sve slatkoljupce će ostaviti bez daha.

Najzdravije torte i slastice

 

Sirove slastice - Naučite kako napraviti najzdravije sirove slastice, sve od torta, pralina, čokolada, kolačića i keksi… Ova radionica će sve ljubitelje slatkog ostaviti bez daha…

Radionica najzdravijih sirovih kolača od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina ćete naučiti kako jednostavno i brzo pripremiti ukusne kuglice, kekse, praline i tortu koristeći prirodne sirove eko sastojke.

 

Za pripremu ovih ukusnih kolača potreban vam je samo blender i multipraktik. Slastice su bez šećera, brašna, jaja i margarina ili maslaca, a iznenaditi ćete se kako su ukusne i sve slatkoljupce će ostaviti bez daha.

 

Izradite ukusne i slatke, ali i zdrave kolače – naučite kako

S ovom radionicom nećete morati otpuštati gumbe na hlačama i košuljama, suknjama i bluzama jer ćete jednostavno pretvoriti pakleno žderanje za blagdane u blaženo zdravo druženje uz hranu. Što je najbolje, zdrave recepte i kolače možete kasnije podijeliti s ekipom ili ih poslati na sljedeći našu radionicu.

 

Ove slastice jednostavne su za pripremu i mogu stajati duže vrijeme u hladnjaku zato dođite i pridružite nam se!

 

Cijena radionice po osobi je 350 kuna

Voditeljica radionice: Mihaela Brijak

Mjesto: www.enzita.hr , Zagreb - cca. 3h od 17:30 do 20:30h

Vrijeme: utorak – 13.11.2018. - Zagreb

Demetrin zdravi kutak, ulica Milana Butkovića 2, Rijeka

Vrijeme: subota - 01.12.2018. - Rijeka - cca. 3h od 14:00 do 17:00h

 

Ljubazno Vas molim da svoje prijave pošaljete putem e-maila: mihaela@sirovahrana.hr, te ako imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na broj 091/6464-646.

 

Dođite i pridružite nam se!

Mihaela Brijak

 

Sheraj :-)